Отзывы

eto_tvoe_schastye.jpg - 365.62 kb

Отзывы проявляются в нашей поисковой системе на запросы "Овсянюк". Свидетельства великих победителей - это борьба за абсолютную веру, по которой нам дается все. 

Комментарии   

#150 Степан Иванович Чернівці 29.11.2019 07:35
Син після невдачі в бізнесі,почав пити і не просто,а пішов у запій.Пропив все,що у нього було,а потім і у нас з батьківського дому почав потихеньку тягати.Спершу по дрібниці а потім вже побільше.Возили його кодувати,але витримав тільки місяць і знову у всі тяжкі.Хочемо подякувати Андрію Овсянюку за кваліфіковану та професійну допомогу.Ви робите благородну справу!.Спасибі вам і успіхів у вашому нелегкій праці.
Цитировать
#149 Мария Черкаси 27.11.2019 15:48
Пройшла три роки тому курси у Андрія Овсянюка,.Дякую Вам.
Цитировать
#148 Кира Житомир 25.11.2019 17:05
У клініці Свобода без Коду мою сестру врятували від алкоголізму.Спасибі вам від усього серця!
Цитировать
#147 Анатолий Івано-Франківськ 21.11.2019 14:54
Мій батько давно страждав алкоголізмом..Про цього фахівця і клініці в цілому я чув вже не раз.Результат позитивний. Дякую Вам!
Цитировать
#146 Зоряна Чернигов 19.11.2019 15:57
Спасибі Овсянюку,за його досвідченість і професіоналізм,п'ять років не курю.Професійно і з душею ставляться в цій клініці до пацієнтів.Результат швидкий,стовідсотковий і надовго.Рекомендую.
Цитировать
#145 Кира 15.11.2019 07:06
Методика Андрія Олександровича працює відмінно.Три роки не курю і не тягне.Спасибі величезне.
Цитировать
#144 Олена 13.11.2019 08:56
Завдяки лікуванню у Андрія Олександровича я змогла позбавитися зайвої ваги, за пік мені вдалось скинути майже 30 кг. До того ж скинуті килограми не повертаються, дуже вдячна за допомогу!
Цитировать
#143 Милана 10.11.2019 08:00
Мої батьки довгий час були залежні від алкоголю.Возила їх кодувати,але це було не надовго,місяць буквально витримували і знову починали пити.Дійшло до того, що батько втратив роботу,почали пропивати все з дому.Я живу далеко від ниж і контролювати постійно не могла.Почула про клініці Свобода без Кодах,почитала в інтернеті відгуки,переговорила з людьми які проходили лікування.І вмовила батьків.Пройшли консультацію,призначили лікування.П'ять років мої батьки не п'ють,все відновилося в житті.Дякую фахівця Овсянюка за його професіоналізм і досвід.Низький вам уклін від нас.
Цитировать
#142 Светлана 06.11.2019 07:08
П'ять років тому за методикою професійного та досвідченого Андрія Олександровича кинула палити.До кожного пацієнта підходить індивідуально і з душею.Дякую йому від щирого серця.
Цитировать
#141 Егор 02.11.2019 07:13
Гарна клініка, тут дійсно працюють професірнали. Особисто влячний Андрія Олександровичу за те, що з першого разу мені вдалось покинути, й вже третій рік не палю, бо навіть зовсім не тігне. Дуже вдячний.
Цитировать
#140 Сулейман 01.11.2019 17:32
Хочу выразить благодарность Александру Григорьевичу за избавления от травки и никотина на международном семинаре.
Цитировать
#139 Игорь Кривушин 28.10.2019 09:39
Давно уже слышал про данную клинику и специалистов, которые помогли уже многим, вот и я решил обратится.. После обращения в эту клинику уже прошло порядком двух лет , моя форма пришла в норму и с того времени больше не колебалась.
Цитировать
#138 Светлана 24.10.2019 11:38
Алкоголик в семье-это огромная проблема. Меня смогут понять кто действительно столкнулся с этим. С одной стороны тебе жаль своего родного и близкого человека, а с другой- ты ненавидишь его за то что он отравляет жизнь не только себе, но и окружающим его родственникам. Хорошо что существуют различные клиники и центры помогающие таким людям. Моему мужу смогли помочь. Спасибо клинике Свобода без Кода. Боритесь за свою семью.
Цитировать
#137 Анна 21.10.2019 08:09
Хочу висловити подяку, лише тут лікування допомогло!
Цитировать
#136 Марьяна Київ 16.10.2019 16:28
Перший раз я звернулася в клініку Свобода без Коду з проблемою алкогольної залежності у чоловіка.Скоротили на роботі і він почав від безвиході пити,потім у нього почалися проблеми зі здоров'ям.Вмовила звернутися до Андрія Олександровича.Його професійний і з досвідом підхід до пацієнтів швидко відновив мого чоловіка.Вже п'ять років ні п'є,буваємо в компаніях і навіть говорить що не тягне.Потім їздили обої позбавлятися від куріння.Результатами задоволені,не куримо три роки.Спасибі вам величезне за кваліфіковане лікування.довгих років вам.Будемо рекомендувати всім, хто потребує вашої допомоги.
Цитировать
#135 Владимир Петрович Невский 14.10.2019 17:53
Я давно осознал, что мою алкогольную болезнь нужно лечить, но все запугивания, кодирования на меня действовали с точностью наоборот, я пил еще больше. Но в конце концов, приехал в Винницу из Харькова в 2001 году. Доктор Овсянюк сдержал свое слово. Не пью и не тянет. Здесь я реально почувствовал себя полноценным человеком.
Цитировать
#134 Женя 12.10.2019 08:09
Овсянюк позбавляє від цієї зарази особливим даром - без хімії, без кодування, без гіпнозу. Він відразу розташовує до абсолютному довірі. Словом і ділом.
Цитировать
#133 Наташа 10.10.2019 09:13
Курила на протяжении 20 лет, думала уже не избавлюсь от этой гадкой привычки.Это единственно место где мне помогли избавиться.
Цитировать
#132 Кристина Миколаїв 05.10.2019 12:39
В клініку Свобода без Коду зверталася з проблемою ожиріння. До цього пробувала дієти, спортзал, голодування, нічого не виходило. До кожного пацієнта у Андрія Олександровича індивідуальний підхід, все професійно і з душею.
Цитировать
#131 Марта 05.10.2019 11:49
Наша семья уйму времени и сил потратила на лечение отца. К сожалению, до встречи с Александром Григорьевичем значимых результат мы не могли достигнуть. Лечились, проходило время и опять. Два года назад обратились за помощью в клинику к Александру Григорьевичу. Признаться, сначала думали, что результат будет временный, но уже два года отец не пьет. Надеемся, отец будет и дальше здоров.
Цитировать
#130 Галанзовський Николай 01.10.2019 08:36
Доброго дня, майже п'ять років тому Ви допомогли мені кинути палити, палив багато 2.5 пачки на день, зараз не палю взагалі на протязі 5 років і не тягне, але маю проблему з вживанням алкоголю, а саме пива і все крепкі спиртні напої визивають відразу , працюю, маю сім'ю все супер але тільки наступає вечір пора спати без "допінгу" заснути не можу. Розумію що 5 років тому треба було починати з цієї проблеми Дякую...
Цитировать
#129 Степан Ужгород 28.09.2019 08:06
не курю завдяки прекрасній людині,професійному і досвідченому Андрію Олександровичу.Дякую.
Цитировать
#128 Зоя 23.09.2019 08:21
Наш админ заблокировал этот "комментарий". Его автор под под никнеймом "Зоя" и под другими ""именами" копирует чужие отзывы на нашем сайте с целью дублирования и дискредитации настоящих отзывов наших благодарных пациентов. Этот человек даже сам не понимает, куда он лезет... Аминь.
Цитировать
#127 Матвей Івано-Франківськ 18.09.2019 13:30
Андрій Олександрович допоміг мені позбутися повноти два роки тому.Зараз не повнею, підтримую.формУ.Спасибі за все.
Цитировать
#126 Виктор 13.09.2019 11:27
ЧУДЕСА БЫВАЮТ! Я рекомендую справжнього професіонала своєї справи.
Цитировать
#125 Олеся Вінниця 12.09.2019 08:22
Андрій Олександрович визволив мене від курінняу, за що я йому дуже вдячна.
Цитировать
#124 Максим 10.09.2019 08:18
Дякую в моєму житті.
Цитировать
#123 Валерія 08.09.2019 09:54
В клініку до Андрія Олександровича я приводила сестру. Сама вона соромилася йти, хоча проблему усвідомлювала. Я дуже рада і хочу порадити іншим вас, ви молодці. Дякую !!!
Цитировать
#122 Андрей 07.09.2019 08:08
Мені особисто допоміг лікар Овсянюк Олександр Григорович
Цитировать
#121 Стас 02.09.2019 22:48
Это уникальный метод и отличный результат.
Цитировать
#120 Людмила Одесса 02.09.2019 09:41
В клініку Свобода без коду звернулася, щоб позбавити свого брата від алкоголізму.Нас проконсультував Андрій Олександрович, провів бесіду, потім брат вже чотири роки як не п'є і не тягне, стали успіхи на роботі, в сім'ї запанував розуміння і любов.Всім дуже задоволені всі.Спасибі вам величезне, що допомагаєте людям позбавиться від згубних звичок.
Цитировать
#119 Ольга 30.08.2019 08:42
Я неймовірно вдячна Андрію Александровичу Овсянюку. В нас надій вже не було, але цей лікар подарував нам шанс на хороше життя без алкоголю.
Цитировать
#118 Юра 26.08.2019 08:06
Тривалий час брат страждав від алкоголізму, дійшло до того, що дружина хотіла покинути. У Овсянюк Андрія Олександровича лікувався від алкоголізму мій брат, спеціально возили його до Вінниці. Андрій Олександрович за один прийом повністю прибрав залежність від алкоголю. Величезна подяка за його працю: швидко, безболісно і головне, професійно, він зміг повернути людину до нормального життя. Минуло вже майже п'ять років, результатом задоволений і брат, і вся наша сім'я - зривів не було, брат відчуває себе відмінно, влаштувався на роботу, помирився з дружиною, зараз у них вже два роки донечці.Спасибі величезне, що повернули брата! Всім рекомендую!
Цитировать
#117 Валерия 22.08.2019 12:33
Чоловік проходив курс лікування від алкоголізму в клініці "Свобода без Коду". Доктор Овсянюк дуже грамотний і досвідчений фахівець, допоміг чоловікові позбутися згубної звички. Не п'є вже 4 роки.
Цитировать
#116 Оксана Харьков 20.08.2019 08:45
Андрій Олександрович допоміг мені позбутися куріння.Професійний, талановитий і дуже добродушний, допомагає від душі.Спасибі Вам і довголіття у вашій роботі.
Цитировать
#115 Ольга 10.08.2019 14:31
Начинаешь курить, думаешь:та ладно всегда брошу. НО все не так.Спасибо доктору Александру Овсянюку. Благодаря ему я бросила курить.Хорошее отношение к пациентам, индивидуальный подход.
Цитировать
#114 Ксения Вінниця 07.08.2019 08:44
У мене була проблема після пологів сильно поправилася.Сідала на дієти, ходила у фітнес-клуби.Начебто скидала вагу, але потім знову набирала.Мені подруга юності порадила звернеться в клініку "Свобода без коду" до Андрія Олександровича.Записалася на прийом, він особисто проконсультував мене.Пройшла курс лікування і на подив самій собі скинула ненависні кілограми.Вже два роки струнка і не набираю вагу.Дякую вам.
Цитировать
#113 Вікторія 05.08.2019 08:12
Довгий час я не могла позбавитися зайвої ваги, хоча я пильно стежу за тим, що їм. Вирішла звернутися до клініки "Свобода без коду", бо чула багато позитивних відгуків. Попала на прийом до Олександра Овсянюка, мені все сподобалось, мені все пояснили дуже детально, що й як проходить, що зі мною буде відбуватися. Результат чудовий, за рік я схудла майже на 40 килограмів, до того ж вага вже третій рік не повертається! Можу сміливо рекомендувати на власному досвіді, тут допомогають.
Цитировать
#112 Катерина 03.08.2019 08:27
Дуже вдячна Андрію Олександровичу .Спасибі вам, що допомагаєте людям позбутися шкідливих звичок.
Цитировать
#111 Антон 29.07.2019 09:38
Життя без сигарет - зовсім інше. Я вже й за 10 років стажу куріння забув як це жити без сигарет і вдихати повітря на повні груди. Одяг і все інше було просочене запахом сигарет. Лікар Овсянюк зміг мені допомогти і в мене зникло бажання курити. Можна сказати миттєво. Це саме те, що мені було потрібно. Дякую!
Цитировать
#110 Василь 27.07.2019 23:10
Дякую що допомогли мені від оковитої. Допоможіть ще моєму брату.
Цитировать
#109 Гость 27.07.2019 23:06
Что делать если после кадировки через полгода появилась тяга выпить у мужа ?

НАШ ОТВЕТ ГОСТЮ:

"Кодирование - всегда лишь временный результат". Вам нужен новый метод "Свобода без кода!". Мы всегда рады Вам помочь. Пожалуйста, обращайтесь в наш винницкий Центр "Свобода без кода".
Цитировать
#108 Никита 15.07.2019 08:55
Можу сказати лише дякую за другий шанс у житті. До шкідливої звички, навіть, не тягне. Рекомендую звертатись.
Цитировать
#107 Олег 11.07.2019 08:10
Дуже вдячний доктору Овсянюку за все. Ваш професіоналізм допоміг мені кинути курити!
Цитировать
#106 Юля 09.07.2019 08:37
Я дуже щаслива за себе і за свого чоловіка. Я віднайшла цю клініку "Свобода без кода" в інтернеті. Я декілька років сиділа на форумах з такими ж жінками, як і я, в яких чоловіки п'ють довгий час. І от, недавно на форумі написала жінка, що її чоловік вже 2 роки не п'є завдяки цій клініці. Я списалась з нею детальніше, щоб спитати контакти. Жінка розказала мені детальніше про клініку і впевнила мене, що тут працюють справжні професіонали і вони допоможуть моєму чоловіку. І справді, ми з чоловіком пішли наступного дня і йому тут допомогли. Я не знала, що кинути пити можна так швидко і легко. Але напевно це все завдяки хорошим лікарям і правильно підібраній методиці лікування.
Цитировать
#105 Степан 05.07.2019 11:56
Для мене таке велике щастя, що мені допомогли в цій клініці поборотити тютюнову залежність. Вдихаю тепер життя на повні груди. Відчуваю свіжий запах повітря, а не тільки запах прокурених речей від тютюну. Після прийому пройшло 3 з половиною роки, я ні разу не курив. Зараз не бачу в цьому потреби. Життя стало набагато кращим і яскравішим. Відкрилось більше можливостей.
Цитировать
#104 Ігор 02.07.2019 08:43
Напевно до кінця свого життя буду вдячний цій клініці і головному лікарю Андрію Овсянюку за зцілення. Став зовсім іншою людиною без сигарет і алкоголю. Став менш агресивним, завів нові знайомства. Дуже вдячний.
Цитировать
#103 Мустафа 15.06.2019 11:20
Я учился в бывшем Союзе, сейчас живу и работаю в Турции. 3 июня Александр Григорьевич избавил меня от курения за несколько минут. Он любезно дал свою визитку. И это чудо неожиданно свершилось в шумном общественном месте! Все друзья в шоке. Спасибо за все.
Цитировать
#102 Нина Григорьевна Вакуляк 17.05.2019 16:03
В этом медицинском центре моему мужу помогли перестать употреблять спиртное. Хотя сам он не верил в успех, я уговорила его на приём и врач на него подействовал!!! Он поставил цель: вернуться к нормальной жизни и вместе у нас получилось её достичь. Сегодня прошло ровно 5 лет с дня лечения.
Цитировать
#101 Василь Сухомлин 15.05.2019 10:03
Колись мене 4 рази клали в лікарню прокапували виводили з запоїв. Мене кодували, але я пив ще більше. Але я позбувся від важкого запойного пияцтва дуже давно в 1989 році. Овсянюк велів принести пляшку і сказав тільки одне слово — пий! Але до горла подкотила нудота і я не переношу спиртне навіть на запах смердить. Це важко пояснити, але це саме так. А сьогодні до нього на прийом так просто вже не потрапити. Дякую від всієї родини за краще життя. Доктору довіряють люди, бо він вже вилікували маже половину нашого села. Будьте здорові.
Цитировать
#100 АТР 08.04.2019 09:20
Пил я сильно и не мог сам себя остановить. Так как это болезнь, а не просто привычка какая-то. Если у вас проблемы с сердцем, например, вы же в любом случае к кардиологу обращаетесь, а не рассчитываете на собственную силу воли. Вот и с алкоголизмом нужно обращаться к профессиональным врачам в Свободу без Кода. .
Цитировать
#99 Игорь Матвеев 31.03.2019 13:06
Вместе нам удалось победить.
Цитировать
#98 Регина Янкова 25.03.2019 09:51
Раньше мой муж не хотел признавать, что болен. Знакомая посоветовала обратиться в Свободу без Кода. Теперь он избавился от зависимости! Спасибо всем сотрудникам центра!
Цитировать
#97 Антон 19.03.2019 09:19
После четвёртого кодирования электрошоком по голове в Киеве я допился до эпилептических припадков. К счастью жена узнала, что в Виннице есть сильнейший специалист, применяющий собственную методику. Спасибо Овсянюку. Припадки исчезли, на спиртное даже смотреть не хочется, все хорошо.
Цитировать
#96 Виктория Олеговна 18.03.2019 17:45
Мой муж был запойным алкоголиком, в течении 12 лет он пил. Мы просто не знали, что делать и только с помощью Овсянюка, мы вышли из этой проблемы, хотя до этого обращались к другим специалистам и результата не было. Наша семья очень благодарна за помощь. Спасибо, большое.
Цитировать
#95 Серж 13.03.2019 15:32
Благодаря этому сайту я осознал что болею пивным алкоголизмом и сразу записался на прием
Цитировать
#94 Юрий, Киев, 48 лет. 06.03.2019 12:07
Поставили на ноги за несколько часов, завтра смогу пойти на работу которой очень дорожу. Пить не хочется. Впечатляет. Спасибо.
Цитировать
#93 Дарья 05.03.2019 07:10
У нашого дядька були проблеми, пив після смерті дружини, втратив сенс життя, ходив запущений, втратив роботу, почав пропивати все з дому.Що ми тільки не робили й кодували й бабкам водили.Ми втратили віру на лікування.Нам порадили звернутися до Андрія Олександровича Овсянюка.Кваліфікований, ввічливий, підходить до своєї справи та пацієнта з душею і розумінням.Величезне спасибі за все!!
Цитировать
#92 Андрей 04.03.2019 13:45
спасибо за помощь от алкоголя. А с курением я уже сам разобрался на трезвую голову. Вы помогли переосмыслить многое в моей жизни. Андрей Соломатин
Цитировать
#91 Юлиана 02.03.2019 07:11
Три роки тому звернулася за допомогою, сильно пила.Курс пройшов відмінно, він з душею підійшов до моєї хвороби та допоміг вилікуватися, залежність повністю пройшла.Я щаслива!!!Величезна подяка Вам і довгих років життя.
Цитировать
#90 Максим Мельниченко 01.03.2019 08:15
Всем привет! Когда год назад мои родственники говорили мне, что я алкоголик; я говорил, что пью потому что много проблем и стрессов. И вообще я контролирую себя- могу пить, могу не пить. В октябре прошлого года жена уговорила меня пойти хотя бы на консультацию. Я подумал, почему бы и не сходить-постращают, повоспитывают меня)) А я что -алкаш?)) Нет. Но, меня никто не стращал, не воспитывал. Со мною, наверное, впервые в жизни говорили как с человеком, а не как с алкоголиком. Задумался. Думаю, попробую без врача. Месяц прошел отлично, решились многие проблемы, заключил выгодную сделку, а тут друзья (доктор на собеседовании говорил, что это не друзья, а собутыльники - и он оказался прав) подкатили( надо отметить). Я подумал, что с меня будет от одной рюмки коньяка? Ничего. Очухался через неделю в токсикологии(( И сразу решил, что хватит! И хватит на всю жизнь! Я пролечился. Вот прошло совсем немного времени 4 месяца. Казалось бы совсем немного. А как изменилась моя жизнь? Собутыльники исчезли( я сам их отшил), настоящие друзья остались их немного, но они настоящие! Появилось очень много планов, идей. И что самое главное - я повернулся лицом к семье, к родителям! Спасибо!
Цитировать
#89 Галина Гельд 28.02.2019 07:06
Лікар - доброї душі людина.п'ять років тому я кинула з його допомогою курити.Підходить до своєї роботи з душею і розумінням.Спасибі Вам і успіхів у роботі!!!
Цитировать
#88 Аліса. 26.02.2019 23:09
Я вже скинула 32 кг зайвого внутрішнього жиру. Починала їсти зайве завжди, коли хвилювалась. Доктор стримав головну обіцянку і звільнив мене від моєї індивідуальної «білої смерті». Я навіть не хочу дивитися на солодке, жирне, борошняне, без якого не уявляла своє життя. Депресія пішла геть! Я струнка, весела і здорова. Аліса.
Цитировать
#87 Антонина 24.02.2019 10:47
Андрій Олександрович Овсянюк повернув мого тата до життя.Після смерті мами тато став надається до пляшки, що ми тільки не робили, не допомагало.Дізнавшись про цього чудесного лікаря, звозили тата.Ось вже п'ять років як тато не п'є.Величезна подяка і довгі літа Вам Андрій Олександрович.
Цитировать
#86 Синичкіни - Жмеринка 22.02.2019 08:56
Андрій Олександрович Овсянюк допоміг мені позбутися куріння.Не курю вже п'ять років.Лікування пройшло успішно, тяги до куріння не відчуваю навіть.Величезна подяка Вам і успіхів у вашій роботі.
Цитировать
#85 Володимир. 21.02.2019 22:02
«Дуже вдячний за мого сина - в 22 роки він допився до білої гарячки! Пияцтво почалося після нервового зриву. Лікар взяв його в кабінет І з тих пір він спокійний, упевнений в собі, ні краплі алкоголю в рот не бере».
Цитировать
#84 Влад 21.02.2019 07:11
Овсянюк допоміг мені позбутися куріння.Не курю вже п'ять років.Лікування пройшло успішно, тяги до куріння не відчуваю навіть.Величезна подяка Вам і успіхів у вашій роботі.
Цитировать
#83 Аксенова Аня 20.02.2019 22:36
Спасибо Овсянюку за то что он мне помог справиться с проблемой лишнего веса.
Цитировать
#82 ВОК 20.02.2019 13:40
Доктор помогает людям, которые хотят избавиться, но не могут.
Цитировать
#81 Юля 20.02.2019 08:31
Мій відчим палив уже давно і надто багато! Вирішили боротися з цією згубною звичкою. Зверталися до багатьох спеціалістів, але результат тривав недовго. Коли пішли до Андрія Олександровича Овсянюка, то мало на що сподівалися. Але результат нас надзвичайно порадував. Відчим не палить вже понад 9 років. Задоволена вся родина! Щиро вдячні Андрію Олексанровичу!
Цитировать
#80 Ірина 17.02.2019 07:33
Допомогли моєму батьку позбутися алкоголізму. Тепер він почав кидати палити. Щиро вам вдячна.
Цитировать
#79 Віктор 13.02.2019 20:16
Мій батько звільнився від оковитої у Олександра Григоровича Овсянюка. А мені допоміг Андрій Олександрович Овсянюк. Не випадково люди кажуть, що це особливий спадковий дар.
Цитировать
#78 София 12.02.2019 08:01
Звернулася до лікаря з проблемою паління скільки не намагалася не виходило а тепер не палю 3 роки спасибі.
Цитировать
#77 Ирина 07.02.2019 15:13
Начну с небольшой предистории! Я выросла в окружении семьи, где употребляют спиртные напитки в больших количествах. Мама, папа, дедушка, видать генетически заложено.
Детство у меня было, откровенно говоря, не позавидуешь. Родители пили, дрались, и всё это происходило на глазах у детей. Слава Богу, я выросла нормальным человеком, от одного запаха спиртного меня просто воротит, а если выпью, потом очень плохо себя чувствую. Чего не скажешь о моём брате, он перенял все крошки родителей алкоголиков!
Папы сейчас нет в живых, сгубила водка и пагубный образ жизни, мама пьет, но утишает лишь то, что уже не так как раньше, а вот брат, без слез, невозможно смотреть, молодой такой и гробит свою жизнь, было решено действовать!
Об Овсянюке Андрее Александровиче я узнала через знакомых, которые столкнулись с той же проблемой, что и наша семья. Он помог вылечить отца семейства от алкоголизма и тот вот уже как 3 года не берет и капли в рот.
Получив контакты, мы обратились к Андрею Александровичу. Встретились, поговорили, брат согласился лечиться. С того момента прошло счастливых 1,5 года. Брат бросил пить, познакомился с хорошей девушкой, собираются пожениться, одним словом жизнь наладилась!
Нашей благодарности нет предела! Спасибо Андрею Александровичу за будущее моего брата!
Цитировать
#76 Дмитрий 04.02.2019 07:08
Мне лично и многим моим знакомым помог вернуться в мир света из алкогольной тьмы Винниций врач Овсянюк Александр Григорьевич - дипломированный нарколог, психотерапевт, Доктор- с большой буквы и глубоко верующий человек, отмеченный церковными наградами православный мессионер. Всем рекомендую прочитать книгу доктора Овсянюка А.Г. -"Книга Счастья, освобождение от зависимости, беды и болезни"! А кому нужна реальная помощь - едьте в Винницу - лучше врача не найдёте! Я был уже на последней стадии алкоголизма и у кого только не лечился за бешенные деньги, никто не помог, а доктор Овсянюк поставил меня "на ноги" за один раз и уже больше десяти лет я благодарю Бога и Доктора за радость жизни!
Сегодня возле меня уже спасаются другие. Желаю всем счастья и здоровья!
Счастья!
Головач Дмитрий Николаевич,
глава Святошинской Ассоциации народных дружин г. Киева.
Цитировать
#75 Андрій 02.02.2019 07:08
Хочу подякувати Андрію Олександровичу за те що він врятував мого батька від пияцтва і зберіг нашу родину. Лікування було відповідальним кроком, але зараз вже 3 роки батько тримається і жеве повним життям.
Цитировать
#74 Маргарита 29.01.2019 07:12
Хочу подякувати Андрію Олександровичу Овсянюку, за його кваліфікацію та професіоналізм.Вже як три роки не п'ю, повернулася повністю в соціум, в сім'ї повний порядок, і це заслуга цього прекрасного лікаря.Низький Вам уклін.
Цитировать
#73 Ксенія - Маріуполь 25.01.2019 07:19
Хочу подякувати Андрію Олександровичу Овсянюку, що допоміг мені позбутися куріння.Дуже добрий,ввічливий і кваліфікований фахівець,з душею підходить до кожного пацієнта.
Цитировать
#72 Аня Г. 23.01.2019 15:10
Проблема була у вітчима - це алкоголізм. Куди ми з мамою його тільки не водили, і в приватні лікарні і до бабусь, але нічого не допомагало, остання надія була на Андрія Олександровича Овсянюка, якого ми знайшли по позитивним відгукам в інтернеті. Чесно кажучи я і сама не очікувала такого результату, вже впродовж 9 місяців він не п є, тфу тфу. Дякую вам велике.
Цитировать
#71 Ілона 21.01.2019 21:23
Почала курити в університеті бо в компанії всі курили. Закінчила університет, вийшла заміж та курити не кинула. Всі спроби кинути закінчувались невдачею. Звернулась до Андрія Овсянюка і з того часу не курю рік і зовсім не хочеться.
Цитировать
#70 Михайло 20.01.2019 20:05
Величезне вам спасибі, Андріє. Сьогодні рівно два роки пройшло з того часу, як я не п`ю. Раніше завжди зривався, а зараз ні. Таке приємне відчуття, коли відчуваєш, що ти тепер вільний від алкоголю.
Цитировать
#69 Арина - Бела Церковь 19.01.2019 01:31
Лікували у цього чудового і кваліфікованого лікаря Андрія Олександровича Овсянюка свого дядька, три роки тому.Дядько почувається добре, каже що навіть не тягне випити.пройшов лікування на відмінно.Андрій Олександрович підходить до якого пацієнта з увагою і турботою.Дядько думає ще поїхати та від куріння вийде.Спасибі Вам величезне що повернули до життя людину!!!!
Цитировать
#68 Фиркович - Симферополь 11.01.2019 08:50
Лечился у Александра Овсянюка от алкоголизма, потом от курения у Андрея Овсянюка. Советую обращаться к Андрею - говорит только по делу и специалист высшего разряда - поставит всех желающих на ноги без вопросов
Цитировать
#67 Ігор 09.01.2019 11:53
Вже 3 роки не паллю завдяки лікарю Овсянюку. Тепер і знайомим раджу до нього звертатися=))
Цитировать
#66 Марина 06.01.2019 02:51
Андрій Олександрович Овсянюк дійсно лікар від Бога.Лікували в цій клініці мого батька від алкоголізму.Дуже ввічливий, привітний і кваліфікований лікар.Має надзвичайний дар.Лікування пройшло відмінно, претензій я абсолютно не маю, батько відчуває себе дуже добре, веде зараз здоровий спосіб життя. Вже третій рік не п'є, навіть коли збираємося на свята, говорить абсолютно не тягне і навіть нас вчить щоб не захоплювалися цією поганою звичкою.Хочу висловити величезну подяку Андрію Олександровичу, низький уклін за те що повернув нашого батька в сім'ю і позбавив від цієї згубної звички.
Цитировать
#65 Паленко Ігор, м. Мукачево 05.01.2019 05:12
Той лікар Овсянюк має дійсно дар Божий!!!! Завдячую Вам, шановний, поверненням до нормального способу життя!!!! Як Ви і казали жінка з дітьми вернулася майже одразу - зараз чекаємо ще одного!!! Дуже вдячні що Ви є на цій планеті і рятуєте звичайних людей та їх сім'і!!!!
Цитировать
#64 Анна 03.01.2019 07:46
Допоміг вилікувати батька від алкоголізму. За це я буду вам вдячна все життя. Спасибі велике.
Цитировать
#63 MartaMow 02.01.2019 19:23
Друзья, щедро делюсь с вами информацией. Адрес - Пирогова 107-А, а по факту клиника находится на улице Зодчих. Перед тем как идти - посмотрите гугл карты!
Цитировать
#62 Александр 01.01.2019 15:01
Андрей Александрович Овсянюк настоящий врач знающий своё дело, Сосед уже года три как не пьет, а мой брат уже год года как не пьет. И говорят, что их уже и не тянет выпить. Выражаю большую благодарность за эффективное избавление людей от этой проблемы.
Цитировать
#61 Олег 31.12.2018 09:10
Сьогодні рівно чотири роки як я не поробляю алкогольні напої. Чотири роки святкую новий рік у тверезому стані. Завтра піду вранці з собакою гуляти, а на вулиці буде повно "синіх рил". Я тепер інакше дивлюсь на світ. В мене з'явилося більше часу на життя. Дуже дякую Андрію Олександровичу за професіоналізм та швидкі та рішучі дії. Ще раз дякую за допомогу. Ви допомагаєте людям.
Цитировать
#60 Катерина Шаргород 27.12.2018 02:02
Довгий час чоловік пив,друзі порадили звернутися до лікаря Андрію Олександровичу Овсянюку.Лікар від Бога.Записувалися заздалегідь,дуже багато людей з подібними проблемами.Привезла чоловіка, пройшли сеанс по позбавленню від цієї звички.Вже три роки мій чоловік не п'є.Тепер думає сам як би кинути палити.Сказав сам поїде до цього Андрія Олександровича.Величезне спасибі за вашу працю і успіхів.
Цитировать
#59 Валентина 25.12.2018 09:56
В свої 35 рік вже мала 20 років стажу курця. Намагалась неодноразово кинути цю шкідливу звичку, але найбільше на шо мене вистачало щонабільше на місяць-два. Мій доктор, сказав, що кинути палити при моїй хворобі - цукровому діабеті 2 типу, це необхідність, але я не могла. Звернулась до Андрія Олександровича за порадою свого колеги, він теж куреці з великим стажем, але кинув після того як тут лікувався. Мені доктор дуже дропоміг, я вже не палю 3-ій рік, й навіть не тягне. Я навіть не вірила, що таке може бути! Рекомендую клініку, тут дійсно допомогають позбавитись шкідливих звичок назавжди, я підтверджую!
Цитировать
#58 Keti 23.12.2018 07:52
Записуватися на прийом потрібно заздалегідь, але рівень професіоналізму - найвищий! Щиро вдячна вам за допомогу - результат перевершив ус сподівання!!!! Катерина Щербатюк (м. Гайсин)
Цитировать
#57 Тетяна 22.12.2018 15:20
Ми з мамою лікували діда від паління. Лікування пройшло швидко та дуже ефективно, зараз він вже не вживає 5 рік.
Цитировать
#56 Олена П. 19.12.2018 08:43
Це один з найкращих лікарів з якими я коли-небудь спілкувалася. Овсанюк Андрій не тільки лікує від паління та алкоголізму, а й сім ї рятує.
Ми з чоловіком вже в шлюбі більше 25 років, усі ці роки він пив, бувало не пив, а бувало що тиждень не просихав. Вже і кодували його і до бабусь водили, але все одно продовжував пити. Я вже навіть хотіла розлучатися, немала надії, що врятую кохану людину, бо жити з алкоголіком нестерпно. Але знайома з роботи порадила Андрія Олександровича, ми до нього з їздили і вже 2 роки мій чоловік не п є, як підмінили, почав гроші не на горілку витрачати, а мені на квіти. Дякую.
Цитировать
#55 Вероніка 14.12.2018 15:51
Я палила більше 7 років, вже не знала, як боротися зі своєю шкідливою звичкою. Завдяки методу Андрія Олександровича я вже більше 2,5 років забула про тютюн, і навіть бажання не з являється знову почати. Дякую вам.
Цитировать
#54 Ірина 11.12.2018 14:04
Хочу подякувати Андрію Александровичу за те, що допоміг вилікувати мого батька від алкоголізму. Ми з мамою не знали куди вже звертатися, а знайома порадила цього лікаря. Після першого та останього прийому пройшло вже більше року, у батька покращилось здоров`я та перестав пити, що саме головне. Ми з мамою щасливі, що завдяки вам наше життя змінилося на краще.
Цитировать
#53 Валентина - м. Калинівка 10.12.2018 11:20
Безмежно вдячна Андрію Овсянюку за те, що повністю змінив погляди мого чоловіка на життєві цінності! Він не тільки перестав випивати, а й почав більше йти до роботи, заробив на іномарку! Щиро вдячні вам. Сім'я Черненків (м. Калинівка)
Цитировать
#52 Олександр 09.12.2018 09:45
Щиро дякую Андрію Олександровичу за допомогу в позбавлені мене від куріння. Не знаю чому я так довго зволікав з цим, треба було давно вже вилікуватись від цієї непотрібної залежності.
Цитировать
#51 Г. А Гончаров 07.10.2018 13:11
СЕРДЦЕ ВЕРИТ В ЧУДЕСА:
Александр Овсянюк, обладает уникальными способностями лечения. Не сразу и не вдруг к Александру Овсянюку пришла популярность и успех. Причем успех, подтвержденный тысячами примеров благоприятного воздействия и исцеления серьезных недугов. За этим - годы труда, поиска, терпения, промахов, удач и, безусловно, божьего таланта.
Более подробно - в книге про суггестию:
polbu.ru›goncharov_suggestia/ch73_all.html
Цитировать

Добавить комментарий