Отзывы

eto_tvoe_schastye.jpg - 365.62 kb

Эти отзывы - из поисковой системы "Овсянюк", а также из "Книги отзывов" врачебного приема. Свидетельства победителей - это борьба за абсолютную веру, по которой дается все. Наиболее яркие и полезные для вас свидетельства периодически поднимаются вверх.

Комментарии   

#167 Сергей Ковтун 26.11.2020 01:20
Как надоели «творящие добро» злые лица целителей с колючими глазами, которые смотрят на тебя, как удавы. Для меня все это слишком примитивно и унизительно. Спасибо Вам за глоток чистого и свежего воздуха. И благодарим Вас за освобождение, веру, хорошее настроение, самочувствие и свет любви.
Цитировать
#166 НАТАЛЬЯ, КИЕВ 26.11.2020 01:13
Низкий поклон Вам, Александр Григорьевич,, Вы чудесный врач и действительно целитель душ!
Цитировать
#165 Рита Мятная 10.10.2020 01:39
Мы никогда не писали отзывы. Но Вам, дорогой наш Доктор, наша семья также благодарна за все...!!!!!!
Цитировать
#164 Валерий 05.07.2020 14:17
Звернувся в клініку" Свобода без коду " за допомогою позбавиться від куріння. Які тільки спроби не робив кинути, а допомогли тільки тут. Ось уже 2 роки не курю. Спасибі!
Цитировать
#163 Марьяна Київ 17.02.2020 18:19
Перший раз я їздила до Андрія Олександровича з проблемою алкогольної залежності у чоловіка.Скоротили на роботі і він почав від безвиході пити,потім у нього почалися проблеми зі здоров'ям.Вже п'ять років ні п'є,буваємо в компаніях і навіть говорить що не тягне.Потім їздили від куріння.Результатами задоволені,не куримо три роки.Спасибі вам величезне Будемо рекомендувати всім, хто потребуєї допомоги.
Цитировать
#162 Дмитрий 17.02.2020 17:58
Мне лично и многим моим знакомым помог вернуться в мир света из алкогольной тьмы Винниций врач Овсянюк - дипломированный нарколог, психотерапевт, Доктор- с большой буквы, отмеченный церковными наградами миссионер. Всем рекомендую прочитать книгу доктора Овсянюка -"Книга Счастья, освобождение от зависимости, беды и болезни"! А кому нужна реальная помощь - едьте в Винницу - лучше врача не найдёте! Я был уже на последней стадии алкоголизма и у кого только не лечился за бешенные деньги, никто не помог, а доктор Овсянюк поставил меня "на ноги" за один раз и уже больше десяти лет я благодарю Бога и Доктора за радость жизни!
Сегодня возле меня уже спасаются другие. Желаю всем счастья и здоровья!
Счастья!
Головач Дмитрий Николаевич,
глава Святошинской Ассоциации народных дружин г. Киева.
Цитировать
#161 Поліщук 17.02.2020 12:08
"В 1986 році "Колгоспна зоря" писала про дівчинку Лесю, яка втратила весь свій голос на шкільних іспитах. Це наша славна землячка. Лікарі три доби не знали, що з нею робити. Овсянюк допоміг миттєво. Як ми всі тоді зраділи! Але це не все. Мій знайомий продає фрукти на ринку Урожай і не випиває взагалі вже 30 років! Він забув про нічні кошмари, не тремтить і навіть вранці снідає по-людськи без гіркого похмілля. А я теж давно не п'ю і не курю завдяки Оександру Григоровичу. Став працездатним, впевненим у собі чоловіком. Вдячний земляк Іван .
Цитировать
#160 гость 16.02.2020 14:24
Мне здорово помогли статьи на этом сайте и также лечебные сеансы Овсянюка на ютубе и даже произошла переоценка многих жизненных ценностей.
Цитировать
#159 Г. А Гончаров 15.02.2020 23:32
СЕРДЦЕ ВЕРИТ В ЧУДЕСА:
Александр Овсянюк, обладает уникальными способностями лечения. Не сразу и не вдруг к Александру Овсянюку пришла популярность и успех. Причем успех, подтвержденный тысячами примеров благоприятного воздействия и исцеления серьезных недугов. За этим - годы труда, поиска, терпения, удач и, безусловно, божьего таланта.
Более подробно - в книге про суггестию:
polbu.ru›goncharov_suggestia/ch73_all.html
Цитировать
#158 Фиркович - Симферополь 13.02.2020 21:44
Лечился у Александра Овсянюка от алкоголизма, потом от курения у Андрея Овсянюка. Советую обращаться к Андрею - говорит только по делу и специалист высшего разряда - поставит всех желающих на ноги без вопросов
Цитировать
#157 Владимир 13.02.2020 17:08
Огромная благодарность этому Великому с большой буквы Человеку, помог прийти в трезвое сознание и понимание мира сего. Вышел от него совсем другим человеком, страдал от алкоголизма около двух лет подряд, всякие торпеды и тому подобные лохотроны желаемого излечения не приносили, а доктор Овсянюк сделал не возможное, я даже не верил, но после посещения его сеанса повторюсь стал по другому смотреть на мир, не через дно бутылки и желания похмелиться с утра. Деньги были не проблемой упиваться каждый день так как руки не из одного места и голова варит, но на почве алкоголизма наломал немало дров. Дела пошли на лад, огромное спасибо моему другу (теске) что привел меня к нему.
Спасибо огромное Вам доктор! Больше всего мне запомнилась ваша фраза "Вас нужно не кодировать а раскодировать от вашей зависимости", эта фраза постоянно у меня в голове. Надеюсь уже с вашим благословением бросить и вторую пагубную привычку курение, после Вас я поверил что это возможно веря в себя.
Цитировать
#156 Семья Орловых 10.02.2020 13:44
Мне 62 года. Имею двоих детей и трех внуков. Я практикующий врач и кандидат медицинских наук. Живу и работаю в Киеве. Я привозила мужа в Винницу в 2000 году. После этого он не выпивал почти 19 лет. Это были самые счастливые годы нашей совместной жизни. И мой супруг многого уже достиг. Но все неприятности начались вновь с так называемого БЕЗАЛКОГОЛЬНОГО ПИВА на Новый Год. И весь праздник уже был испорчен. Через два дня начался запой. Хотя Александр Григорьевич предупреждал, что безалкогольного пива здесь не бывает, как и не бывает чуть-чуть беременных. И, как всегда, оказался прав. Ведь когда муж пил разрешенную доктором кока-колу, то все было хорошо. Меня вновь волнует здоровье, вера близкого человека. Да и возраст уже не тот. Мы вновь записались на прием к доктору Овсянюку. Ведь все у нас было так хорошо! А остальные методы лечения мы уже давно проходили... Даже не хочется об этом вновь вспоминать. Люди добрые! Учитесь на чужих ошибках и выполняйте все рекомендации этого специалиста. Не слушайте лживых провокаторов, злых и завистливых людей. Я желаю здоровья, счастья и успеха всему коллективу винницкого центра "Свобода без кода". Мы вам верим. Нина Андреевна Орлова.
Цитировать
#155 Руся 10.02.2020 13:15
Cейчас война идет но кому можно ноги в руки и вперед. я вообще так бухал, просто жесть по 9 месяцев в запоях был. после 11 наркуши мамка отвезла к Овсянюку. с одного раза. Бабок норм взял. но их дааавно уже отбито много раз по много. дерьмово-как проходило все вспоминать не хочу-сюрприз будет)))но я уже давно не бухаю))))Я не бухаю и не тянет, а если рядом кто бухает то только жалость к ним убогие. курить хочу еще бросить у него но я сепар и меня не пропустят.
Unknown
Цитировать
#154 Василь Сухомлин 01.02.2020 18:14
Колись мене 4 рази клали в лікарню прокапували виводили з запоїв. Мене кодували, але я пив ще більше. Але я позбувся від важкого запойного пияцтва дуже давно в 1989 році. Овсянюк велів принести пляшку і сказав тільки одне слово — пий! Але до горла подкотила нудота і я не переношу спиртне навіть на запах — смердить. . Це важко пояснити, але це саме так. А сьогодні до нього на прийом так просто вже не потрапити. Дякую від всієї родини за краще життя. Доктору довіряють люди, бо він вже вилікували маже половину нашого села. Будьте здорові.
Цитировать
#153 Мустафа 31.01.2020 16:30
Я учился в бывшем Союзе, сейчас живу и работаю в Турции. 3 июня Александр Григорьевич избавил меня от курения за несколько минут. Он любезно дал свою визитку. И все это неожиданно свершилось в шумном общественном месте! Друзья в шоке. Спасибо за все.
Цитировать
#152 Лікар 23.01.2020 22:10
Шановний Михайле!
Завдяки тобі я, лікар Овсянюк, звертаюсь до кожного підлітка та дорослого ігромана.
І в мене, і в моїх дітей також був бунтарський перехідний вік. Це дуже небезпечно. Але ти сам, будь ласка, не будь бовдуром. Не завжди потрібно робити те, що роблять інші. Вуличні «авторитети» та зомбовані ігромани потім погано закінчать. І ти в цьому переконаєшся ще не раз. Добре, коли собака - друг. Погано, коли друг - собака.
А ми тобі не вороги. Отже, не став на собі хрест. Відмінником можеш і не бути, але людиною бути зобов'язаний!!!
А ти знаєш, що приємний аромат з’являється лише там, де смітник перетворюється на квітник! Це сенс щасливого життя. Звільняйся від сміття в голові. Працюй над собою. Все буде добре. Вір!
Мудра бджілка к кожної квіточки збирає лише нектар, а дьоготь залишає недоторканим.
Вінниця. «Свобода без коду!»
Цитировать
#151 Дмитро Миколаєвич 21.01.2020 10:21
Дорогий Олександре Григоровичу!
Давно мріємо знайти час і всією сім'єю вирватися у Вінницю. В це місто прагнемо душею, тому що в ньому є Ви і наше Спасіння. Всі, хто опиняється поряд з Вами – рятуються самі і допомагають врятуватися іншим.
Я, як і раніше, працюю керівником в охоронній сфері. Це суцільні стреси і події. Перебуваю у громадському комітеті з протидії корупції і борюся за відновлення місцевого самоврядування в Києві.
Міша увійшов в складний підлітковий вік, днями йому буде 13 років. Синок обігнав по зросту маму, демонструє нігілізм і байдужість до навчання. Він скотився до відстаючих у класі, хоча і наймали репетиторів. У нього, як і більшості однолітків, тільки один інтерес – смартфони, планшети, комп'ютери. Справжня біда і залежність – цілими днями. Я намагався зацікавити його спортом, шахами, творчістю, – все занедбано. Але Ви сказали, що коли врятуюсь я, тоді врятується вся моя родина. Вірю.
Давно хотів розповісти Вам про сокровенне. Якщо пам'ятаєте, Ви удостоїли нас візитом влітку 2013 року до нас додому. Перед іконами, які Ви подарували нам з Наталкою на вінчання, стояв маленький букетик квітів. Він пахне багато років, ще й досі,і самим чудесним чином. Цей, періодично зростаючий, аромат відчуває вся сім'я!
З щирою і сердечною вдячністю – завжди ваш Дмитро. Наташа і Міша.
Цитировать
#150 Гарик 29.11.2019 07:35
Как Вы знаете, человечество погрязло в погоне за баблом... 99% Ваших пациентов думает о деньгах, о кредитах, о курсе доллара. В конечном итоге всё сводится к колбасе... Кто-кто, а Вы, как человек постигающий и оседлавший Истину меня понимаете...
Так, вот, всем людям, хочу дать маленький отчёт за ДВА (!) года без спиртного...

Я выдал замуж дочь (70 000гр.)
Я купил ей телевз., стир. машину, мебель
Купил себе Ваз 2107
Я всё лето ездил на отдых
Этим летом я побывал в ОАЭ
В этом году у меня выходит вторая книжка
Я пишу картины и у меня родился внук!!!!!
Вот это свобода
Спасибо говорю Вам не как доктору, а как философу и божьему орудию
С Уважением Гарик
Цитировать
#149 Доктор Овсянюк 27.11.2019 15:48
Лише для досконалої людини весь світ стає досконалим.
Багатодітна жінка ледь зводила кінці з кінцями, але потім позбулася алкоголізму! Вона повернула дітей, влаштувалася на роботу і почала постійно молитися за порятунок дитини, яка потребувала дорогої операції за кордоном. Потім мати дала оголошення про допомогу. Лист прочитав народний депутат – барига. Він сказав помічникові: «Віднеси їй ці гроші і скажи, що вони від диявола». Той точно виконав наказ і з подивом запитав у жінки: «Чому Ви навіть не поцікавились, від кого отримали допомогу?».
Вона посміхнулася і спокійно відповіла: ''Якщо Бог накаже, то і диявол послужить''.
Ніколи не ставте на собі хрест. Вірте! Однак, алкоголізм – це хвороба, яка потребує лікування. Якщо Ви щиро бажаєте, але не можете перемогти алкогольну заразу, то звертайтесь у вінницький Центр ''СВОБОДА БЕЗ КОДА''.
Попередній запис обов'язковий.
ВІРТЕ!!!
Цитировать
#148 cerkvavin 25.11.2019 17:05
Мені просто шкода тих людей, які не хочуть і не розуміють, яку велику справу робить цей лікар. Дивлячись на нього, розумієш, що він не буде мати спокою доти, доки не розвіє перед кожним пацієтом темряву гріха. Пияцтво, наркоманія, чи ще якась залежність це завжди хвора душа. І те, що Олександр Григорович звертається за допомогою до Бога, тільки підсилює його дієвість. І тому не судіть, не знаючи, скільки душ врятувала ця людина. А їх дуже багато. 
Цитировать
#147 Анатолий Івано-Франківськ 21.11.2019 14:54
После четвёртого кодирования электрошоком я допился до эпилептических припадков. К счастью жена узнала, что в Виннице есть сильнейший специалист, применяющий собственную методику. Спасибо Овсянюку. Припадки исчезли, на спиртное даже смотреть не хочется, все хорошо.
Цитировать
#146 Надія 19.11.2019 15:57
Я творча особистість. Займаюся живописом, музикою, йогою і медитацією. Я також вивчала психологію. Мої друзі, відомі люди, возили сина в Тибет для звільнення від алкоголю і "травички". Це не допомогло. Зате його врятував наш дорогий Олександр Григорович. І мені він теж допоміг позбутися паління, неврозу і затяжної депресії. Доктор сказав, що лікує не хворобу, а хвору людину. І це відбувається саме так! У мене тонка художня натура. Але я ще ніколи не відчувала себе так блаженно, наче на сьомому небі від щастя. Я закрила очі і несподівано побачила чудову білу троянду та відчула її животворчий аромат. Більше нічого ніде не болить і не турбує. На душі легко і спокійно. Постійно виправляється хребет після остеохондрозу. З'являються тепла енергія в занімілих кінцівках. Я вже не приймаю жмені таблеток, виписаних фахівцями. Вони говорили, що на мене не діє їхня психотерапія, тому що я підсвідомо не піддаюся лікувальному навіюванню. Мене тільки вмовляли: "А ви розслабтеся і заспокойтеся". Але я теж так можу сама їм це сказати. Тільки де результат? Однак Олександр Григорович попросив забути про минуле і не критикувати інших. Він уважно подивився на мою руку, на лінію життя, а потім - мені в очі. Я відразу відчула, що ми на одній хвилі. Він підібрав «ключик» до моєї індивідуальності, душі та внутрішньої саморегуляції. Доктор довів, що мій організм спроможний виробляти свої власні природні ліки. Автоматично! Це вже навіть інший світогляд. Коли мене хтось намагається образити або роздратувати, то я пригадую нашу мудру установку: «Лікар на хворих не ображається». Це допомагає зберігати спокійну і позитивну посмішку. Налагодилося особисте життя. Я люблю і любима! Навіть знайомі кажуть, що в моїх очах з’являється світло. Це людське щастя. Саме так закінчилось моє лікування "від куріння". Я вже написала свою другу подяку. І всім вам також це тут заявляю. З повагою - Надія.
Цитировать
#145 Комбат 15.11.2019 07:06
Я профессиональный боец. После поражения в полуфинале вошел в депрессию и сильно запил. Здесь быстро встал на ноги физически, психологически и даже духовно, спасибо всему коллективу винницкого центра "Свобода без кода".
Цитировать
#144 Олена 13.11.2019 08:56
Завдяки лікуванню у Андрія Олександровича я змогла позбавитися зайвої ваги, мені вдалось скинути майже 30 кг. До того ж скинуті килограми не повертаються дуже вдячна за допомогу!
Цитировать
#143 Светлана 10.11.2019 08:00
Мы приезжали в Винницу из Сибири. Жители Сургута до сих пор тепло вспоминают аншлаги с морем цветов на сеансах Овсянюка в тысячном зале ДК Энергетик. Такого специалиста у нас нет даже во всей России. Так говорят многие! Алкоголизм в семье-это огромная проблема. Меня смогут понять кто действительно столкнулся с этим. С одной стороны тебе жаль близкого человека, а с другой- ты ненавидишь его за то что он отравляет жизнь не только себе, но и окружающим его родственникам. Моему мужу смогли помочь. Спасибо клинике Свобода без Кода. Боритесь за свою семью.
Цитировать
#142 studopedia.ru 06.11.2019 07:08
У Кашпировского был более молодой коллега, работавший также в Виннице — Александр Овсянюк. В отличие от Кашпировского ОН использовал для своих сеансов радио и приезжал раз в месяц в Москву, чтобы проводить массовые сеансы в ДК имени Моссовета на Преображенской площади.
Овсянюк также собирал полные залы. И работал достаточно долго НА НОВОМ ДУХОВНОМ УРОВНЕ.. Мне понравилась работа Овсянюка, и после выступления я зашел к нему в гримерку. Принят был благосклонно и даже получил разрешение ассистировать на сеансах. Овсянюк выводил на сцену наиболее отзывчивых участников и затем боролся за каждого человека в зале. И в задачу ассистента входило следить за ними. У Овсянюка уже был ассистент.
Кроме того, на сеансах дежурил врач скорой помощи. Причем не рядовой врач — начмед одной из московских клиник.
С начмедом этим случилась интересная история. У него угнали новенькие «жигули». Кажется, белую «пятерку». Овсянюк взялся помочь его горю. Во время сеанса специалист провел специальную технику по развитию ясновидения. Из пяти человек, вышедших на сцену с только что открывшимися экстрасенсорными способностями, отобрал одну интеллигентную московскую старушку, которая производила наиболее адекватное впечатление. Женщина была приглашена в гримерку после представления, и Овсянюк ввел ее в состояние транса. В это время он ей внушал, что она видит всю Москву с высоты птичьего полета и в то же время находится рядом с машиной в день кражи. Он попросил проследить, куда уехали воры. Женщина достаточно легко справилась с задачей и описала место, где находится авто. По словам медиума, машина находилась во дворе возле большого кинотеатра, а не в гараже. Это значительно облегчало поиск. Сразу же после сеанса пострадавший доктор с милицией отправились на поиски, и пропажа была найдена. Сейчас такие чудеса можно увидеть на канале ТНТ, а тогда это было событие.
Овсянюк был легким человеком и работал легко. Все у него получалось. Он даже обсуждал со мной свои выступления и воспользовался парой моих советов из йоги. (Этот отзыв очищен от неточностей и представлен в сокращенном виде).
Б.К. Акимов
https://kartaslov.ru/
Цитировать
#141 Егор 02.11.2019 07:13
Гарна клініка, тут дійсно працюють професірнали. Особисто влячний Андрія Олександровичу за те, що з першого разу мені вдалось покинути, й вже третій рік не палю, бо навіть зовсім не тігне. Дуже вдячний.
Цитировать
#140 Вікторія 01.11.2019 17:32
Довгий час я не могла позбавитися зайвої ваги, хоча я пильно стежу за тим, що їм. Вирішла звернутися до клініки "Свобода без коду", бо чула багато позитивних відгуків. Попала на прийом до Олександра Овсянюка, мені все сподобалось, мені все пояснили дуже детально, що й як проходить, що зі мною буде відбуватися. Результат чудовий, за рік я схудла майже на 40 килограмів, до того ж вага вже третій рік не повертається! Можу сміливо рекомендувати на власному досвіді, тут допомогають.
Цитировать
#139 Игорь Кривушин 28.10.2019 09:39
Давно уже слышал про данную клинику и специалистов, которые помогли уже многим, вот и я решил обратится.. После обращения в эту клинику уже прошло порядком двух лет , моя форма пришла в норму и с того времени больше не колебалась.
Цитировать
#138 Милана 24.10.2019 11:38
Мої батьки довгий час були залежні від алкоголю.Возила їх кодувати,але це було не надовго,місяць буквально витримували і знову починали пити.Дійшло до того, що батько втратив роботу,почали пропивати все з дому.Я живу далеко від ниж і контролювати постійно не могла.Почула про клініці Свобода без Кодах,почитала в інтернеті відгуки,переговорила з людьми які проходили лікування.І вмовила батьків.Пройшли консультацію,призначили лікування.П'ять років мої батьки не п'ють,все відновилося в житті.Дякую фахівця Овсянюка за його професіоналізм і досвід.Низький вам уклін від нас.
Цитировать
#137 Анна 21.10.2019 08:09
Хочу висловити подяку, лише тут лікування допомогло!
Цитировать
#136 Маргарита 16.10.2019 16:28
Спасибі величезне за кваліфіковане лікування.довгих років вам
Цитировать
#135 Владимир Петрович Невский 14.10.2019 17:53
Я давно осознал, что мою алкогольную болезнь нужно лечить, но все запугивания, кодирования на меня действовали с точностью наоборот, я пил еще больше. Но в конце концов, приехал в Винницу из Харькова в 2001 году. Доктор Овсянюк сдержал свое слово. Не пью и не тянет. Здесь я реально почувствовал себя полноценным человеком.
Цитировать
#134 Женя 12.10.2019 08:09
Овсянюк позбавляє від цієї зарази особливим даром - без хімії, без кодування, без гіпнозу. Він відразу розташовує до абсолютному довірі. Словом і ділом.
Цитировать
#133 Наташа 10.10.2019 09:13
Курила на протяжении 20 лет, думала уже не избавлюсь от этой гадкой привычки.Это единственно место где мне помогли избавиться.
Цитировать
#132 Кристина Миколаїв 05.10.2019 12:39
В клініку Свобода без Коду зверталася з проблемою ожиріння. До цього пробувала дієти, спортзал, голодування, нічого не виходило. До кожного пацієнта у Андрія Олександровича індивідуальний підхід, все професійно і з душею.
Цитировать
#131 Марта 05.10.2019 11:49
Наша семья уйму времени и сил потратила на лечение отца. К сожалению, до встречи с Александром Григорьевичем значимых результат мы не могли достигнуть. Лечились, проходило время и опять. Два года назад обратились за помощью в клинику к Александру Григорьевичу. Признаться, сначала думали, что результат будет временный, но уже два года отец не пьет. Надеемся, отец будет и дальше здоров.
Цитировать
#130 Галанзовський Николай 01.10.2019 08:36
Доброго дня, майже п'ять років тому Ви допомогли мені кинути палити, палив багато 2.5 пачки на день, зараз не палю взагалі на протязі 5 років і не тягне, але маю проблему з вживанням алкоголю, а саме пива і все крепкі спиртні напої визивають відразу , працюю, маю сім'ю все супер але тільки наступає вечір пора спати без "допінгу" заснути не можу. Розумію що 5 років тому треба було починати з цієї проблеми Дякую...
Цитировать
#129 Антон Владимировский 28.09.2019 08:06
Я – успешный и уважаемый россиянин. Но мне помог в моей беде только замечательный винницкий врач Александр Григорьевич Овсянюк. А завидуют ему бездари, неудачники и профессиональные импотенты, которые работают по принципу «ни себе – ни людям». И подобными мерзопакостями занимаются только зажравшиеся чиновники-коррупционеры. Талантам нужно помогать, а грязную свинью мы всегда поставим на свое место.
Цитировать
#128 Зоя 23.09.2019 08:21
Наш админ заблокировал этот "комментарий". Его автор под под никнеймом "Зоя" и под другими ""именами" копирует чужие отзывы на нашем сайте с целью дублирования и дискредитации настоящих отзывов наших благодарных пациентов. Этот человек даже сам не понимает, куда он лезет... Аминь.
Цитировать
#127 Матвей Івано-Франківськ 18.09.2019 13:30
Андрій Олександрович допоміг мені позбутися повноти два роки тому.Зараз не повнею, підтримую.формУ.Спасибі за все.
Цитировать
#126 Виктор 13.09.2019 11:27
ЧУДЕСА БЫВАЮТ! Я рекомендую справжнього професіонала своєї справи.
Цитировать
#125 Олеся Вінниця 12.09.2019 08:22
Андрій Олександрович визволив мене від курінняу, за що я йому дуже вдячна.
Цитировать
#124 Максим 10.09.2019 08:18
Дякую в моєму житті.
Цитировать
#123 Валерія 08.09.2019 09:54
В клініку до Андрія Олександровича я приводила сестру. Сама вона соромилася йти, хоча проблему усвідомлювала. Я дуже рада і хочу порадити іншим вас, ви молодці. Дякую !!!
Цитировать
#122 Андрей 07.09.2019 08:08
Мені особисто допоміг лікар Овсянюк Олександр Григорович
Цитировать
#121 Стас 02.09.2019 22:48
Это уникальный метод и отличный результат.
Цитировать
#120 Людмила Одесса 02.09.2019 09:41
В клініку Свобода без коду звернулася, щоб позбавити свого брата від алкоголізму.Нас проконсультував Андрій Олександрович, провів бесіду, потім брат вже чотири роки як не п'є і не тягне, стали успіхи на роботі, в сім'ї запанував розуміння і любов.Всім дуже задоволені всі.Спасибі вам величезне, що допомагаєте людям позбавиться від згубних звичок.
Цитировать
#119 Ольга 30.08.2019 08:42
Я неймовірно вдячна Андрію Александровичу Овсянюку. В нас надій вже не було, але цей лікар подарував нам шанс на хороше життя без алкоголю.
Цитировать
#118 Юра 26.08.2019 08:06
Тривалий час брат страждав від алкоголізму, дійшло до того, що дружина хотіла покинути. У Овсянюк Андрія Олександровича лікувався від алкоголізму мій брат, спеціально возили його до Вінниці. Андрій Олександрович за один прийом повністю прибрав залежність від алкоголю. Величезна подяка за його працю: швидко, безболісно і головне, професійно, він зміг повернути людину до нормального життя. Минуло вже майже п'ять років, результатом задоволений і брат, і вся наша сім'я - зривів не було, брат відчуває себе відмінно, влаштувався на роботу, помирився з дружиною, зараз у них вже два роки донечці.Спасибі величезне, що повернули брата! Всім рекомендую!
Цитировать
#117 Валерия 22.08.2019 12:33
Чоловік проходив курс лікування від алкоголізму в клініці "Свобода без Коду". Доктор Овсянюк дуже грамотний і досвідчений фахівець, допоміг чоловікові позбутися згубної звички. Не п'є вже 4 роки.
Цитировать
#116 Оксана Харьков 20.08.2019 08:45
Андрій Олександрович допоміг мені позбутися куріння.Професійний, талановитий і дуже добродушний, допомагає від душі.Спасибі Вам і довголіття у вашій роботі.
Цитировать
#115 Ольга 10.08.2019 14:31
Начинаешь курить, думаешь:та ладно всегда брошу. НО все не так.Спасибо доктору Александру Овсянюку. Благодаря ему я бросила курить.Хорошее отношение к пациентам, индивидуальный подход.
Цитировать
#114 Ксения Вінниця 07.08.2019 08:44
У мене була проблема після пологів сильно поправилася.Сідала на дієти, ходила у фітнес-клуби.Начебто скидала вагу, але потім знову набирала.Мені подруга юності порадила звернеться в клініку "Свобода без коду" до Андрія Олександровича. і на подив самій собі скинула ненависні кілограми.Вже два роки я легка, струнка та підтянцта і не набираю вагу.Все чудово. Дякую вам.
Цитировать
#113 Макс 05.08.2019 08:12
Можу рекомендувати на власному досвіді.
Цитировать
#112 Катерина 03.08.2019 08:27
Дуже вдячна Андрію Олександровичу .Спасибі вам, що допомагаєте людям позбутися шкідливих звичок.
Цитировать
#111 Антон 29.07.2019 09:38
Життя без сигарет - зовсім інше. Я вже й за 10 років стажу куріння забув як це жити без сигарет і вдихати повітря на повні груди. Одяг і все інше було просочене запахом сигарет. Лікар Овсянюк зміг мені допомогти і в мене зникло бажання курити. Можна сказати миттєво. Це саме те, що мені було потрібно. Дякую!
Цитировать
#110 Василь 27.07.2019 23:10
Дякую що допомогли мені від оковитої. Допоможіть ще моєму брату.
Цитировать
#109 Гость 27.07.2019 23:06
Что делать если после кадировки через полгода появилась тяга выпить у мужа ?

НАШ ОТВЕТ ГОСТЮ:

"Кодирование - всегда лишь временный результат". Вам нужен новый метод "Свобода без кода!". Мы всегда рады Вам помочь. Пожалуйста, обращайтесь в наш винницкий Центр "Свобода без кода".
Цитировать
#108 Никита 15.07.2019 08:55
Можу сказати лише дякую за другий шанс у житті. До шкідливої звички, навіть, не тягне. Рекомендую звертатись.
Цитировать
#107 Олег 11.07.2019 08:10
Дуже вдячний доктору Овсянюку за все. Ваш професіоналізм допоміг мені кинути курити!
Цитировать
#106 Юля 09.07.2019 08:37
Я дуже щаслива за себе і за свого чоловіка. Я віднайшла цю клініку "Свобода без кода" в інтернеті. Я декілька років сиділа на форумах з такими ж жінками, як і я, в яких чоловіки п'ють довгий час. І от, недавно на форумі написала жінка, що її чоловік вже 2 роки не п'є завдяки цій клініці. Я списалась з нею детальніше, щоб спитати контакти. Жінка розказала мені детальніше про клініку і впевнила мене, що тут працюють справжні професіонали і вони допоможуть моєму чоловіку. І справді, ми з чоловіком пішли наступного дня і йому тут допомогли. Я не знала, що кинути пити можна так швидко і легко. Але напевно це все завдяки хорошим лікарям і правильно підібраній методиці лікування.
Цитировать
#105 Степан 05.07.2019 11:56
Для мене таке велике щастя, що мені допомогли в цій клініці поборотити тютюнову залежність. Вдихаю тепер життя на повні груди. Відчуваю свіжий запах повітря, а не тільки запах прокурених речей від тютюну. Після прийому пройшло 3 з половиною роки, я ні разу не курив. Зараз не бачу в цьому потреби. Життя стало набагато кращим і яскравішим. Відкрилось більше можливостей.
Цитировать
#104 Ігор 02.07.2019 08:43
Напевно до кінця свого життя буду вдячний цій клініці і Андрію Овсянюку за зцілення. Став зовсім іншою людиною без сигарет і алкоголю. Став менш агресивним, завів нові знайомства. Дуже вдячний.
Цитировать
#103 Аида 15.06.2019 11:20
Я была никакая, стыдно вспомнить.. Приходила под давлением семьи, не верила, спорила. Здесь меня спасли. Спасибо за все.
Цитировать
#102 Нина Григорьевна Вакуляк 17.05.2019 16:03
В этом медицинском центре моему мужу помогли перестать употреблять спиртное. Хотя сам он не верил в успех, я уговорила его на приём и врач на него подействовал! Он поставил цель: вернуться к нормальной жизни и вместе у нас получилось её достичь. Сегодня прошло ровно 5 лет с дня лечения.
Цитировать
#101 Васин 15.05.2019 10:03
Дякую від всієї родини за краще життя. Доктору довіряють люди.
Цитировать
#100 АТР 08.04.2019 09:20
Пил я сильно и не мог сам себя остановить. Так как это болезнь, а не просто привычка какая-то. Если у вас проблемы с сердцем, например, вы же в любом случае к кардиологу обращаетесь, а не рассчитываете на собственную силу воли. Вот и с алкоголизмом нужно обращаться к профессиональным врачам в Свободу без Кода. .
Цитировать
#99 Игорь Матвеев 31.03.2019 13:06
Вместе нам удалось победить.
Цитировать
#98 Регина Янкова 25.03.2019 09:51
Раньше мой муж не хотел признавать, что болен. Знакомая посоветовала обратиться в Свободу без Кода. Теперь он избавился от зависимости! Спасибо всем сотрудникам центра!
Цитировать
#97 Анатолій 19.03.2019 09:19
батько давно страждав алкоголізмом..Про цього фахівця і клініці в цілому я чув вже не раз.Результат позитивний. Дякую Вам!
Цитировать
#96 Виктория Олеговна 18.03.2019 17:45
Мой муж был запойным алкоголиком, в течении 12 лет он пил. Мы просто не знали, что делать и только с помощью Овсянюка, мы вышли из этой проблемы, хотя до этого обращались к другим специалистам и результата не было. Наша семья очень благодарна за помощь. Спасибо, большое.
Цитировать
#95 Серж 13.03.2019 15:32
Благодаря этому сайту я осознал что болею пивным алкоголизмом и сразу записался на прием
Цитировать
#94 Юрий, Киев, 48 лет. 06.03.2019 12:07
Поставили на ноги за несколько часов, завтра смогу пойти на работу которой очень дорожу. Пить не хочется. Впечатляет. Спасибо.
Цитировать
#93 Дарья 05.03.2019 07:10
У нашого дядька були проблеми, пив після смерті дружини, втратив сенс життя, ходив запущений, втратив роботу, почав пропивати все з дому.Що ми тільки не робили й кодували й бабкам водили.Ми втратили віру на лікування.Нам порадили звернутися до Андрія Олександровича Овсянюка.Кваліфікований, ввічливий, підходить до своєї справи та пацієнта з душею і розумінням.Величезне спасибі за все!!
Цитировать
#92 Андрей 04.03.2019 13:45
спасибо за помощь от алкоголя. А с курением я уже сам разобрался на трезвую голову. Вы помогли переосмыслить многое в моей жизни. Андрей Соломатин
Цитировать
#91 Юлиана 02.03.2019 07:11
Три роки тому звернулася за допомогою, сильно пила.Курс пройшов відмінно, він з душею підійшов до моєї хвороби та допоміг вилікуватися, залежність повністю пройшла.Я щаслива!!!Величезна подяка Вам і довгих років життя.
Цитировать
#90 Максим Мельниченко 01.03.2019 08:15
Всем привет! Когда год назад мои родственники говорили мне, что я алкоголик; я говорил, что пью потому что много проблем и стрессов. И вообще я контролирую себя- могу пить, могу не пить. В октябре прошлого года жена уговорила меня пойти хотя бы на консультацию. Я подумал, почему бы и не сходить-постращают, повоспитывают меня)) А я что -алкаш?)) Нет. Но, меня никто не стращал, не воспитывал. Со мною, наверное, впервые в жизни говорили как с человеком, а не как с алкоголиком. Задумался. Думаю, попробую без врача. Месяц прошел отлично, решились многие проблемы, заключил выгодную сделку, а тут друзья (доктор на собеседовании говорил, что это не друзья, а собутыльники - и он оказался прав) подкатили( надо отметить). Я подумал, что с меня будет от одной рюмки коньяка? Ничего. Очухался через неделю в токсикологии(( И сразу решил, что хватит! И хватит на всю жизнь! Я пролечился. Вот прошло совсем немного времени 4 месяца. Казалось бы совсем немного. А как изменилась моя жизнь? Собутыльники исчезли( я сам их отшил), настоящие друзья остались их немного, но они настоящие! Появилось очень много планов, идей. И что самое главное - я повернулся лицом к семье, к родителям! Спасибо!
Цитировать
#89 Галина Гельд 28.02.2019 07:06
Лікар - доброї душі людина.п'ять років тому я кинула з його допомогою курити.Підходить до своєї роботи з душею і розумінням.Спасибі Вам і успіхів у роботі!!!
Цитировать
#88 Аліса. 26.02.2019 23:09
Я вже скинула 32 кг зайвого внутрішнього жиру. Починала їсти зайве завжди, коли хвилювалась. Доктор стримав головну обіцянку і звільнив мене від моєї індивідуальної «білої смерті». Я навіть не хочу дивитися на солодке, жирне, борошняне, без якого не уявляла своє життя. Депресія пішла геть! Я струнка, весела і здорова. Аліса.
Цитировать
#87 Антонина 24.02.2019 10:47
Андрій Олександрович Овсянюк повернув мого тата до життя.Після смерті мами тато став надається до пляшки, що ми тільки не робили, не допомагало.Дізнавшись про цього чудесного лікаря, звозили тата.Ось вже п'ять років як тато не п'є.Величезна подяка і довгі літа Вам Андрій Олександрович.
Цитировать
#86 Синичкіни - Жмеринка 22.02.2019 08:56
Андрій Олександрович Овсянюк допоміг мені позбутися куріння.Не курю вже п'ять років.Лікування пройшло успішно, тяги до куріння не відчуваю навіть.Величезна подяка Вам і успіхів у вашій роботі.
Цитировать
#85 Володимир. 21.02.2019 22:02
«Дуже вдячний за мого сина - в 22 роки він допився до білої гарячки! Пияцтво почалося після нервового зриву. Лікар взяв його в кабінет І з тих пір він спокійний, упевнений в собі, ні краплі алкоголю в рот не бере».
Цитировать
#84 Влад 21.02.2019 07:11
Овсянюк допоміг мені позбутися куріння.Не курю вже п'ять років.Лікування пройшло успішно, тяги до куріння не відчуваю навіть.Величезна подяка Вам і успіхів у вашій роботі.
Цитировать
#83 Аксенова Аня 20.02.2019 22:36
Спасибо Овсянюку за то что он мне помог справиться с проблемой лишнего веса.
Цитировать
#82 ВОК 20.02.2019 13:40
Доктор помогает людям, которые хотят избавиться, но не могут.
Цитировать
#81 Юля 20.02.2019 08:31
Мій відчим палив уже давно і надто багато! Вирішили боротися з цією згубною звичкою. Зверталися до багатьох спеціалістів, але результат тривав недовго. Коли пішли до Андрія Олександровича Овсянюка, то мало на що сподівалися. Але результат нас надзвичайно порадував. Відчим не палить вже понад 9 років. Задоволена вся родина! Щиро вдячні Андрію Олексанровичу!
Цитировать
#80 Ірина 17.02.2019 07:33
Допомогли моєму батьку позбутися алкоголізму. Тепер він почав кидати палити. Щиро вам вдячна.
Цитировать
#79 Віктор 13.02.2019 20:16
Мій батько звільнився від оковитої у Олександра Григоровича Овсянюка. А мені допоміг Андрій Олександрович Овсянюк. Не випадково люди кажуть, що це особливий спадковий дар.
Цитировать
#78 София 12.02.2019 08:01
Звернулася до лікаря з проблемою паління скільки не намагалася не виходило а тепер не палю 3 роки спасибі.
Цитировать
#77 Ирина 07.02.2019 15:13
Начну с небольшой предистории! Я выросла в окружении семьи, где употребляют спиртные напитки в больших количествах. Мама, папа, дедушка, видать генетически заложено.
Детство у меня было, откровенно говоря, не позавидуешь. Родители пили, дрались, и всё это происходило на глазах у детей. Слава Богу, я выросла нормальным человеком, от одного запаха спиртного меня просто воротит, а если выпью, потом очень плохо себя чувствую. Чего не скажешь о моём брате, он перенял все крошки родителей алкоголиков!
Папы сейчас нет в живых, сгубила водка и пагубный образ жизни, мама пьет, но утишает лишь то, что уже не так как раньше, а вот брат, без слез, невозможно смотреть, молодой такой и гробит свою жизнь, было решено действовать!
Об Овсянюке Андрее Александровиче я узнала через знакомых, которые столкнулись с той же проблемой, что и наша семья. Он помог вылечить отца семейства от алкоголизма и тот вот уже как 3 года не берет и капли в рот.
Получив контакты, мы обратились к Андрею Александровичу. Встретились, поговорили, брат согласился лечиться. С того момента прошло счастливых 1,5 года. Брат бросил пить, познакомился с хорошей девушкой, собираются пожениться, одним словом жизнь наладилась!
Нашей благодарности нет предела! Спасибо Андрею Александровичу за будущее моего брата!
Цитировать
#76 Дмитрий 04.02.2019 07:08
Винниций врач Овсянюк Александр Григорьевич - Доктор с большой буквы. Всем рекомендую,
Цитировать
#75 Андрій 02.02.2019 07:08
Хочу подякувати Андрію Олександровичу за те що він врятував мого батька від пияцтва і зберіг нашу родину. Лікування було відповідальним кроком, але зараз вже 3 роки батько тримається і жеве повним життям.
Цитировать
#74 Андрей 29.01.2019 07:12
Лечился у Александра Овсянюка от алкоголизма - поставит всех желающих на ноги
Цитировать
#73 Ксенія - Маріуполь 25.01.2019 07:19
Хочу подякувати Андрію Олександровичу Овсянюку, що допоміг мені позбутися куріння.Дуже добрий,ввічливий і кваліфікований фахівець,з душею підходить до кожного пацієнта.
Цитировать
#72 Аня Г. 23.01.2019 15:10
Проблема була у вітчима - це алкоголізм. Куди ми з мамою його тільки не водили, і в приватні лікарні і до бабусь, але нічого не допомагало, остання надія була на Андрія Олександровича Овсянюка, якого ми знайшли по позитивним відгукам в інтернеті. Чесно кажучи я і сама не очікувала такого результату, вже впродовж 9 місяців він не п є, тфу тфу. Дякую вам велике.
Цитировать
#71 Ілона 21.01.2019 21:23
Почала курити в університеті бо в компанії всі курили. Закінчила університет, вийшла заміж та курити не кинула. Всі спроби кинути закінчувались невдачею. Звернулась до Андрія Овсянюка і з того часу не курю рік і зовсім не хочеться.
Цитировать
#70 Михайло 20.01.2019 20:05
Величезне вам спасибі, Андріє. Сьогодні рівно два роки пройшло з того часу, як я не п`ю. Раніше завжди зривався, а зараз ні. Таке приємне відчуття, коли відчуваєш, що ти тепер вільний від алкоголю.
Цитировать
#69 Арина - Бела Церковь 19.01.2019 01:31
Лікували у цього чудового і кваліфікованого лікаря Андрія Олександровича Овсянюка свого дядька, три роки тому.Дядько почувається добре, каже що навіть не тягне випити.пройшов лікування на відмінно.Андрій Олександрович підходить до якого пацієнта з увагою і турботою.Дядько думає ще поїхати та від куріння вийде.Спасибі Вам величезне що повернули до життя людину!!!!
Цитировать
#68 Маргарита 11.01.2019 08:50
Хочу подякувати Андрію Олександровичу Овсянюку, за його кваліфікацію та професіоналізм.Вже як три роки не п'ю, повернулася повністю в соціум, в сім'ї повний порядок, і це заслуга цього прекрасного лікаря.Низький Вам уклін.
Цитировать

Добавить комментарий